Divatod.hu blog

Bibloo Mid Season Sale

akció, kiárusítás

Elkezdődött a Bibloo Mid Season Sale.
Időtartam: 2019. április 17 - április 30-ig.

Akár 40% kedvezmény kiválasztott termékekre.

Szerezd meg a legdivatosabb pólókat, shortokat, farmereket, táskákat és kiegészítőket olyan márkáktól, mint a Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, adidas Originals, Michael Kors.

Megnézem az akciós termékeket »

file


Sportra fel!

sport, ruha, cipő

Hamarosan itt a tavasz, olvadni kezd a hó, egyre többet süt az éltető nap sárga fényével. Az emberek a szabadba vágynak, mozogni, sportolni.

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Divatod.hu sport tematikájú sportoldala, ahol könnyen megtalálhatják gyerek, fiatalok és az egyre aktívabb idősebb korosztály is kedvenc sportjához a megfelelő sporteszközöket, sportruzházatot és sportcipőket.

A téli sportok szerelmesi válogathatnak több mint 30 gyártó kedvező árú sílécei, snowboardjai és sífelszerelése közül.

Akit a labda bűvöl el és inkább csapatban, közösségben acélozná testét, annak ajánljuk foci, kézilabda, kosárlabda felszereléseinket.

Futóknak nélkülözhetetlen a megfelelő, minőségi futócipő és futóruházat, jól jön a fejlődés nyomonkövetéséhez egy GPS képes sportóra.

Aki nyugodtabb időtöltésre vágyik annak egy puha, jól tapadó jógaszőnyegre van szüksége és máris indulhat az otthoni jógaóra.


Elindult a Divatod.hu lengyel nyelvű társoldala

webshop, lengyel, akció

Lengyel barátaink megkeresése nyomán, a divatod.hu csapata hosszas egyeztetések és tervezés után arra a döntésre jutott, hogy elndítja Magyarország kedvenc divattermék keresőjét Lengyelországban is Moda 9 néven.

Mától több mint 40 millió lengyel nő, férfi és gyerek részére nyílt meg a lehetőség, hogy gyorsan és egyszerűen találja meg és rendelje meg az éppen szükséges ruházati, cipő és divat kiegészítő termékeket több mint 100 lengyel vagy Lengyelországba szállító nemzetközi webshopból hazája nyelvén.

A spórolást segíti, hogy folyamatosan adunk híreket akciókról, egyes termékeknél pedig kuponokkal segítjük a spórolást.

Olyan népszerű divatmárkák termékei is elérhetőek, mint a Kazar, Etam, Vuch.

file

November folyamán egyre népszerűbbek a meleg téli kabátok, hótaposók, vastag kötött pulóverek és az örök klasszikus a csipkés fehérnemű.


Elindult a Divatod.hu Szlovákiában is

webáruház, szlovákia, moda

A Zöldember Magyarország Kft a legnépszerűbb magyar divattermék kereső létrehozója bejelentette, hogy hosszas egyeztetések és fejlesztések után elindította a divatod.hu szlovák nyelvű verzióját Modamoda.sk néven a szlovákiában élő divat kedvelő férfiak és nők pontos és gyors kiszolgálása érdekében.

Már induláskor több mint 50 szlovák, illetve külföldi illetőségű de Szlovákiába is szállító webáruház, több mint 200.000 cipő, ruha és divat kiegészítő terméke közül választhatnak az első vásárlók.

Az hidegebb őszi időjárás közeledtével egyre többen keresnek vastagabb pulóvereket, hosszú nadrágokat, bolyhos és színes kardigánokat. Bár a sál, sapka és kesztyű időszaka még odébb van, erre is fel van készülve a divatáru kereskedelem logisztikája.

Népszerűek még az iskolakezdés eljövetelével az gyerek ruhák, hétköznapi, alkalmi és sport gyerekcipők, iskolai táskák és hátizsákok. Lányoknál a kedvelt színek rózsaszín és a piros, a fiúknál pedig továbbra is a megunhatatlan kék és fekete.

Olyan kedvelt webáruházak termékek is könnyen, gyorsan és egy helyen kereshetők, mint az Otto, Spartoo, Amiatex.


9k arany jelentése

ékszer, arany

Mit jelent a 9k arany?

A 9 karátos - rövidítve 9k - arany olyan arany ötvözet, amely 37.44% színaranyat tartalmaz, a fennmaradó részt pedig ötvözőanyag (az arany színétől függően legtöbbször réz vagy ezüst) teszi ki. A 9k arany tehát kevesebb színaranyat tartalmaz mint 14k arany (58.33%). Viszont valamivel több aranyat tartalmaz, mint a 8k arany.

Népszerűsége

Magyarországon még kevésbé ismert és elterjedt, de egyre jobban terjed. Sok nyugat európai országban népszerűbb mint a 14 karátos arany.

Előnyei

Keményebb, mint a 14k arany, mivel a puha színaranyból kevesebbet tartalmaz, így jobban ellenáll a külső behatásoknak. Mivel kevesebb benne a színarany így olcsóbb is mint a 14 karátos arany.

Hátrányai

Nemcsak keményebb, hanem merevebb is mint a 14k arany így könnyebben törhet.

Mi készül 9k aranyból?

Szinte minden ékszert készítenek belőle. Így hatalmas a választék 9k arany nyakláncból, 9k arany gyűrűkből, 9k arany fülbevalókból és 9k arany karikagyűrű is készülhet belőle.


Elindult a Divatod.hu Romániában is

webshop

A Divatod.hu indulása óta töretlenül emelkedik mind a látogatók száma, mind a megtekintett termékek száma, sokak kedvenc divatkeresőjén. Egyre többen ismerik fel, hogy micsoda segítséget jelent a vásárlási döntések meghozatatlához, az hogy egy helyen kereshetők több száz ruha és cipő webáruház termékei, így könnyű ráakadni egy ütős akcióra, vagy a rég vágyott divatos ruhadarabra.

Így elérkezett az idő arra, hogy még több embernek adjuk meg a lehetőséget az egyszerű, gyors divattermék vásárlásra, ezért elindítottuk a Divatod.hu román nyelvű verzióját a ModaModa.ro néven, amely több száz román, illetve Romániába szállító és román nyelvű ruházati és cipő webáruház kínálatát aggregálja, hasonló gyors, egyszerű és a 2018-as trendeknek megfelelő felületen.

Különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy mobilon is kényelmes legyen a vásárlás élménye, mivel a látogatók több mint 50%-a már valamilyen okostelefonról érkezik hozzánk, és egyre jobban jönnek fel tabletek is.

A vásárlási élmény teljesen ugyanaz, az árak természetesen RON-ban (LEI) vannak feltüntetve.

Jelmondatunk: Toate Produsele De Moda


A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ